نرگس

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

16 اسفند 1395 توسط معصومه فضل الهي

#شیرینی_فندقی

1 تخم مرغ

150 گرم کره

3/4 لیوان پودر شکر

2ونیم لیوان آرد

5 گرم وانیل شکری

1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

برای روش:

200 گرم فندق ریز خرد شده(بجای فندق میتونیم گردو یا بادام هم بزنین)

1 استکان شکر(حدود نیم پیمانه)

2 سفیده تخم مرغ

.کره و پودر شکر رو بزنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.با سلفون بپوشونین و داخل یخچال 1 ساعت نگه دارین.

.سفیده های تخم مرغ رو با شکر بزنین، فندق رو اضافه کنین و یک مخلوط غلیظ درست کنین.

.خمیر رو به کلفتی نیم سانتیمتر باز کنین با وردنه و با قالب قلب ببرین و روشون مخلوط فندقی بزارین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر گرم شده 170 درجه حدود 10 دقیقه بپزین.

اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم…

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

نرگس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس