نرگس

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

08 اردیبهشت 1396 توسط معصومه فضل الهي

نان پنجره ای (اصل) 

تخم مرغ    5 عدد

ارد           1 لیوان 

شیر          1 لیوان 

نشاسته   1/2 لیوان 

وانیل         کمی 

پودر قند   2 لیوان  
 .نشاسته را توی شیر سرد حل کرده و ارد را ارام ارام به مواد اضافه کنین سپس تخم مرغ ها را هم بزنید وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنین بعد به مواد قبلی اضافه کنین.روغن باید بسیار داغ باشد وقتی روغن میزارین داغ بشه همزمان قالب شیرینی را هم تو روغن قرار بدین که هر دو با هم داغ بشن.بعد قالب را درون مواد بزنید ولی فقط تا لبه بالایی .کل قالب نباید داخل مواد بره که شیرینی خراب میشه بعد قالب درون روغن داغ فرو ببرید و چند بار تکون بدین تا شیرینی از قالب جدا بشه .این شیرینی احتیاج به سرخ شدن زیاد نداره مواظب باشین نسوزه .بعد از روغن خارج کنین روی دستمال مخصوص روغن گیری بزارین تا روغن اضافه گرفته بشه بعد پودر قند روش بپاشین .نوش جان 

نکته : هر وقت خواستین قالب درون مواد بزنین قبلش مواد را با,قاشق هم بزنین چون نشاسته داره و ته نشین میشه و نکته بعدی اینکه تا روغن اضافیش گرفته نشده پودر قند روش نریزین که پودرتون خیس میشه و دیگه اینکه چندتای اول همیشه خراب میشه نگران نشین و این شیرینی رو سعی کنین دو نفری درست کنین چون یه نفری خیلی سخته اذیت میشین .اهان اینو یادم رفت اگه توی پودر قندتون کمی حل اسیاب شده بریزین که خیلی خوشمزه تر میشه

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

آذر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

نرگس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس