نرگس

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

03 اردیبهشت 1396 توسط معصومه فضل الهي

#پاناکوتا_شکلاتی 

شیر : دولیوان ، شکر : نصف لیوان(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، خامه صبحانه: یک بسته پاکت صورتی ، پودر ژلاتین: دو ق غ ، پودر کاکائو : دو ق غ ، وانیل : کمی ، شکلات تخته ای : بیست گرم ( اختیاری)
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد میریزیم میزاریم تا حالت اسفنجی پیدا کنه، بعد از ده دقیقه روی بخار کتری قرار میدیم هم میزنیم تا کاملا حل و شفاف بشه.

شیر و شکر و خامه رو با هم میزنیم تا خامه با شیر یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا گرم بشه. پودر کاکائوی الک شده و شکلات آب شده رو توی موادمون میریزیم هم میزنیم ، بعد وانیل رو اضافه کرده و در انتها ژلاتینی که باشیر مخلوط کرده بودیم رو. وقتی مواد یکدست شدن از روی حرارت برمیداریم.

کمی که از حرارت افتاد توی قالب میریزیم و چهار تا پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم.

قالب من سیلیکونیه، در دسرهای ژلاتینه نیازی به چرب کردن نیست، چون براحتی برمیگرده.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

نرگس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس