نرگس

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

29 فروردین 1396 توسط معصومه فضل الهي

​?ง?:

تپسی مرغ

اول بایدبادمجان و پیاز وسیب زمینی رو پوست کنده وهویج و فلفل دلمه و گوجه فرنگی رو ب صورت حلقه ای برش میدیم

و تمام مواد مخصوصا بادمجان رو سرخ میکنیم

حالا یک عدد سینه مرغ ب تیکه های کوچیک درمیاریم ویک تفت میدیم 

بعد در ظرف مورد نظر اول تیکه های مرغ در ته ظرف میذاریم

بعد پیاز و سیب زمینی و هویج و فلفل دلمه ای وگوجه و درآخر بادمجان 

بین هر طبقه کمی نمک و زردچوبه ودر آخر یک دو لیوان اب و رب گوجه و نمک وفلفل و ابلیمو و ادویه کاری رو خوب مخلوط کرده وروی سبزیجات میریزیم روی ظرف رو با کاغذ الومنیوم میپوشونیم ودر فر وسط با درجه حرارت 250درجه ب مدت یک ساعت میزاریم

اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید باید اون با پیاز رنده شده ونمک و زردچوبه مخلوط کنید وب صورت کتلت حالت بدین وته ظرف بزارید

واگر از گوشت گوسفندی استفاده میکنیدبهتره تیکه هاکوچک باشه وقبل ازمخلوط باسبزیجات یک ساعت بپزه

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

نرگس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس