نرگس

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

27 فروردین 1396 توسط معصومه فضل الهي

مرغ ترش با دانه های اناريا زرشک
مواد لازم:

مرغ 1عدد

پیاز 1عدد بزرگ

دونه اناز خشک شده یا زرشک 2 پیاله ماست خوری

نمک و ادویه (فلفل و زرد چوبه ) به میزان لازم

رب گوجه فرنگی1قاشق سوپ خوری سَرخالی

 رب انار 1 قاشق سوپ خوری سَر پُر.
طرز تهیه:

مرغ رو 4 قسمتش کنید و فلفل و زردچوبه و نمک به همه قسمتهاش بزنید و بذارید تا آبپز بشه.،که  مرغ کاملا مغز پخت بشه. بعد از اینکه کاملا پخته شد مرغ رو سرخ کنید

نباید آبی که از آب پز مرغ دارید را دور بریزید چرا که در مراحل بعدی به آن نیاز داریم

بعد مرغ های آب پز شده و سرخ شده رو تو ی قابلمه بچینید..

پیاز رو ریز کنید و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنیدو با روغن خوب تفت بدی

.بعد رب گوجه و بعد رب انار رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا این دو رب کاملا مخلوط شوند.بعد دونه انار يا زرشك رو بهش اضافه کنید.دقت کنید که روغن کم نباشه و شعله هم ملایم باشد. بعد از تفت کامل این مواد چاشنی آماده است.

آب مرغ و چاشنی آماده شده را به مرغ های سرخ شده اضافه کنید. مقداری از چاشنی را به روی مرغ ها و مقداری از آن را با آب مرغ مخلوط کرده و اضافه کنید و بعد مرغ را با یک دمکنی و شعله ملایم طبخ کنید تا زمانی که خوب جا بیافتد.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

نرگس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس