نرگس

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

18 فروردین 1396 توسط معصومه فضل الهي

رولت اسفناج وجعفری

 اسفناج رو شسته وخرد میکنیم .جعفری رو هم همینطور شسته وجدا خرد کرده وهر کدام را جدا جدا روی پارچه تمیزی پهن کرده تا آب آن گرفته شود.

مواد میانی :

 گوشت چرخ کرده  سیب زمینی نگینی پیاز نگینی‌، هویج نگینی ، دو حبه سیر ریز خرد شده.همه رو جدا جدا سرخ میکنیم .سبزیها رو که خشک شدن تخم مرغ میزنیم ونمک، فلفل، ادویه خوب قاطی میکنیم . ماهیتابه رو کمی روغن می‌ریزیم وقتی داغ شد خیلی نازک به قطر ۱ سانت داخلش می‌ریزیم وقتی سرخ شد مواد میانی رو روش می‌ریزم بعد رول میکنیم وقتی سرد شد برش میزنیم.

بسیار خوشمزه ومفید نوش جان??

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

نرگس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس