آشپزی
سوسیس خانگی
مواد لازم جهت تهیه سوسیس خانگی
گوشت مرغ(ران ، سينه ،فيله)500 تا 600 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 ق غ
پودر سويا 2/1پيمانه
پودر نشاسته 2/1پيمانه
سير 4 حبه
آب سرد 1 لیوان سر خالی
آرد گندم 2/1پيمانه
پودر پياز 2 ق غ (پياز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه ميکنيم )
مواد لازم جهت ادويه سوسيس براي 500 تا 600 گرم گوشت مرغ
پودر سير 1 ق م ،شير خشک قنادي 1 ق غ ، نمک 1 ق غ ، شکر 1 ق م ، فلفل قرمز 2/1ق م ، فلفل سياه 2/1 ق م ، آويشن 2/1 ق م ، هل 2/1ق م ، دارچين 2/1 ق م ، تخم خردل 2/1 ق چ ، ريشه جوز هندي 2/1ق چ ، ميخک 1 عدد ، زنجبيل 2/1 ق چ ، زردچوبه 2/1ق چ ،
هر کدام از ادویه ها که پودر نیست را پودر می کنیم و از الک رد می کنیم تا مثل آرد نرم باشد.همه مواد خشک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم تخم مرغ و روغن مایع و پودر پیاز را به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم
مواد خشک به همراه ادویه را به مرغ اضافه کرده و حدود 20 الی 30 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید
نکته:این ترکیب حالت چسبندگی زیادی دارد و به دست می چسبد برای همین 1 لیوان آب سرد را در 3 مرحله هنگام ورز دادن به آن اضافه می کنیم
سر مخصوص سوسيس درست کن چرخ گوشت را به آن وصل کرده و کاغذ مخصوص سوسیس را در آن قرار می دهیم
نخ یا پلاستیک فریزر را برش داده و برای تقسیم کردن سوسیس ها به قسمت های دلخواه آماده می کنیم .
مواد را در چرخ گوشت ریخته ،وقتی کاغذ سوسیس درست کن پر شد آن را به وسیله پلاستیک تقسیم بندی می کنیم
میتوانیدبه دو حالت درست کنید یا به مدت 90دقیقه داخل بخارپزبگداریدبپزد
ویا در کیسه فریزر گذاشته و محکم گره زده و داخل آب جوش به مدت 80 دقیقه گذاشته تابپزد
بااین مقدار 21عددسوسیس دارید